Ett av delmålen avklarat!

Jag har tränat ganska mycket sedan februari månad och har bl.a. haft mycket hjälp (först och främst när det gäller att få tillbaka styrkan i magen) av Olga Rönnbergs bok Träning för nyblivna mammor. Jag håller inte alls med henne när det gäller kosthållning men övningarna i boken är riktigt bra och jag märker små skillnader från vecka till vecka.
Ett av delmålen jag har haft var att komma i min brudklänning igen innan vår tvååriga bröllopsdag i augusti. Häromdagen fick jag ett ryck och tänkte att vad fasen, jag provar, trots att jag egentligen hade tänkt vänta till början på augusti (då har jag tränat i ett halvår).
Och döm om min förvåning, jag kom i den! Och utan några större bekymmer, det gick ungefär lika lätt som på bröllopsdagen! Hurra för mig, fy fan vad jag är bra! :038: :029:

Nu är det bara att fortsättta ligga på, nästa delmål är att springa Midnattsloppet på åtminstone ca en timme.  :037:

 Kass mobilbild men det syns ju i alla fall vad det är.  :031:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.