Vårruset

I år var det dags igen för Vårruset och jag hade samlat ihop tillräckligt många tjejer för att vi skulle bli en grupp. Tillsammans med mig och kusinen var det tänkt att några granntjejer plus en av granntjejernas kompis skulle springa/gå rundan och sedan dela picknickpåse efteråt.
Det blev dock bara jag och kusinen eftersom de andra bangade. Lite synd, men sådant händer.
Jag och kusinen hängde på hennes kompisar från Naprapathögskolan så det blev åtta tjejer med två picknickpåsar, mums!   :040:
Jag sprang på 33 minuter, lite långsammare än vad jag hade tänkt men med tanke på att min höft krånglade några veckor innan och löppassen hade varit kraftigt nedbantade så var det bra ändå. Nu siktar jag på Midnattsloppet i Gbg (aug) och Tjejmilen inne i stan (sept).  :037:

 

 

 Jag och kusinen på väg hem efter en något kylslagen picknickstund.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.