Första havsdoppet!

Joråsåatte… Det händer ju inte mycket här precis. Kanske för att det händer tillräckligt i verkliga livet… Eller för att jag fortfarande är så galet trött på kvällarna och inte orkar sätta mig framför datorn. Dessutom sitter jag inte alls lika mycket framför den stationära datorn, det blir mest med iPaden i soffan. Och WordPress-appen är inte så jätteskojig, tvyärr.

Nåja, ska försöka komma ikapp lite nu då.

I nationaldagshelgen körde vi ner till Småland för att fira min mamma (något försenat). Vi fick tid till att köra ut till Mellbystrand också, och killarna fick ta sina första havsdopp. Oskar tog årets första och Gustav sitt livs första. Det var ganska blåsigt men ganska varmt, både i luften och i vattnet.  :037:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bus med morbror i trädgården.  :003:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.