Gärdesloppet

Igår var det Gärdesloppet inne på Djurgården. Massa gamla bilar (bl.a.), tävlingar och annat skoj. Jag och Micke tog barnen med oss i förhoppning om att få en mysig familjedag. Tyvärr tyckte inte Oskar att vi skulle ha det… Efter att ha tjatat/frågat om biltävlingen hela veckan trodde vi att det skulle bli succé men nej, så blev det inte. När vi väl kom dit var glass det enda han tjatade om. I över två timmar. Efter lunchen och ytterst lite biltittande gav jag och Micke upp. Vi sade till honom flera gånger att vi åker hem om han fortsätter tjata (givetvis skulle han få om han hade lagt ner tjatet), han slutade givetvis inte. Det blev till att åka hem, mycket tidigare än vad vi tänkt.
Så jäkla trist men jag hoppas att han fick sig en liten tankeställare. Han är verkligen helt makalöst trotsig och obstinat just nu. Om han har en sådan här 4-årstrots (japp, det har varat i över ett år…) hur i hela fridens namn kommer tonåren att bli…???!!  :033:  :026:  :002:

 De hade även gamla brandbilar och bussar som man fick gå in och titta i. Givetvis fanns det ”brandhjälmar” till barnen.  :031:

 Snabbtitt på snabba bilar, tävlingarna har precis börjat. Cirka 10 minuter senare var vi på väg hem…  :023:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.