Bun Meat Bun

Idag var det äntligen dags! Bun Meat Bun öppnade i tisdags och idag mötte jag upp Micke plus jobbarkompis för lunch på ovan nämnda ställe.
Och det är matporr när det är som bäst! Stefans burgare är helt fantastiskt goda och slår Flippins’, Grills, Vigårdas och AGs med hästlängder! Trots att de görs genomstekta är de så saftiga och fulla med smak, de faller sönder i munnen och tillsammans med de få enkla men otroligt goda tillbehören blir det en fullständig smakexplosion i munnen!
Vart går/åker man då för att få äta dessa små underverk undrar ni. Jo, till Farsta strand (av alla ställen). Det är dock värt det och det lär bli många fler besök! Menyn är enkel och innehåller två olika slags burgare samt ett vegetariskt alternativ. Har ni möjlighet, gör ett besök! 🙂

Dubbel Bunburgare – två perfekta köttpuckar, tomat, ost, sallad och Bunburgarsås. Ljuvligt, sa Bill. Ljuva livet, sa Bull. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.