Sömnbrist och frisörbesök

Åhhh, jag skulle kunna ge nästan vad som helst för en hel natts sömn!!! I natt var både Gustav och Oskar vakna om vartannat. Blä! Och inte har skrikkvällarna för Gustav lugnat ner sig heller. :039:
Usch, en stor del av mig längtar efter att G blir äldre. Jag är verkligen inte alls bra på det här med spädbarn och sömnbrist. :039:

Idag körde jag till Salong Estelle i Solna och min frissa Nidia. Skönt att bli lite ompysslad och Gustav skötte sig exemplariskt. Dock är det inte så avslappnande att ha med mig bebis så nästa gång blir det på en lördag, utan barn. :031:
Tanken var att G skulle sova hela tiden (han brukar sova på förmiddagarna) men han var tvärtemot vaken nästan hela tiden. I och för sig glad nästan hela tiden men ändå… Han somnade den sista halvtimmen när Nidia plattade håret på mig. :037:

Jag och Oskar passade på att ha en målarstund efter förskolan när lillebror låg och sov häromdagen.

 

Lillskrutten somnade till slut bland allt prat och hårfönsljud.

 

Brunett igen! Riktigt nöjd, nu fattas det ”bara” en sisådär tre dm på längden… :031:

 

3 reaktion på “Sömnbrist och frisörbesök

  1. Fru Eklöf Inläggsförfattare

    Hej Millia och tack! 🙂
    Frisörbesöket kostade drygt 1400 kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.