Mjölkstockning

Japp, så har jag varit med om det också. Det började i söndags kväll och var inte speciellt trevligt. Det värsta var dock inte smärtan i bröstet som blev stockat utan först och främst huvudvärken och febern. Huvudvärken var nästan som migränvärk, vidrigt. :014: :035:
Idag känns det mycket bättre, ingen feber och nästan ingen huvudvärk. Lite öm i bröstet fortfarande men har läst att det kan ta några dagar innan det lägger sig. Hoppas på det och att det inte blir värre igen.

Med en vecka kvar till julafton börjar jag få lite smått panik. Bara fixat några små julklappar till Oskar annars inget. Fredag blir den stora shoppardagen. Vi har nämligen lejt bort julstädningen till företaget vi har haft innan. SÅ skönt!! Men det innebär att jag och Gustav helst inte ska vara hemma (Oskar är på förskolan) så då blir det väldigt lämpligt att köra iväg och handla julklapparna. :037:

Oskar fotade pappa i vår hemmastudio i söndags. :037:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.