Fullspäckad söndag

Allt lyckas klumpa sig på samma dag! Häromdagen fick jag ett mail från en av granntjejerna med förslag att samlas på lekplatsen och grilla vid lunchtid idag. Grejen var ju den att vi även var bjudna till Mickes farmor på födelsedagsbrunch idag. Men men, vi hann med både och! :037:
Lekplatsen i området känns nästan som ny. Den var inte mycket att hurra för innan men nu äntligen (efter över två år där absolut ingenting hänt) har lekplatsgruppen fått lite fart. De har fixat gamla leksaker från Härneviskolan (den har byggts om och fräschats upp) och om några veckor kommer gungorna. Det är riktigt roligt att det händer något till slut! :040: :029:
Vi samlades strax innan elva, från sex hus (10 leksugna barn i varierande åldrar plus 2 bebisar), barnen lekte massor och det blev korvgrillning. Superbra initiativ som vi måste göra fler gånger! :040:

Efter en stund där gick vi hem, klädde om oss i all hast och åkte iväg till gammelfarmor Marianne i Bergshamra. Oskar lekte järnet med sina kusiner och vi åt och drack gott.
Inte mycket blev gjort här hemma men en mycket trevlig söndag! :040:

I morgon blir jag gräsänka då Micke åker iväg till Kiev (fram till torsdag). Inget jag direkt ser fram emot men sådant är livet. Får la hoppas på att lillebror inte bestämmer sig för att komma ut de närmsta dagarna… :031:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.