Höstmarknad och hajtillverkning

Familjens herrar är hyfsat återställda och jag har (peppar peppar) fortfarande inte fått någon förkylning! Otroligt! Men bara för att jag skriver det nu så kommer den väl i helgen…  😉
Micke åker iväg på jobbresa till Kiev på måndag och är borta till torsdag kväll så om inte annat blir jag väl sjuk då, brukar bli så.  :024:

I söndags var det höstmarknad på glasbruket här i Bro, lite lagom mysig söndagsaktivitet och Oskar fick rida. Som alltid var det succé.  :037: Hade han fått som han ville hade han säkert ridit runt på hästen resten av dagen.
I samband med höstmarknaden ordnas det rundturer på Högbytorp, tyvärr var vi lite för sena för att hinna med den första rundturen och vi hade inte ro att stanna kvar till eftermiddagens tur. Får la se till att vi tajmar det bättre nästa år.  :037:
Jag har i och för sig åkt rundtur med jobbet (femåringarna på förskolorna får åka dit varje år) ett par gånger men det är alltid lika intressant.  :037:

Häromdagen fick Oskar ett skaparryck och satt med leran vid köksbordet en lång lång stund. Det blev bl.a. hajar, fiskar, valar och späckhuggare. Och ett varsitt hjärta till mig, Micke och honom. Lillgos.  :003:

På söndag är det 85-årsfirande, Mickes farmor fyller år på måndag. Härligt att Oskar får träffa sina kusiner igen.  :037:

 

En reaktion på “Höstmarknad och hajtillverkning

  1. Pingback: Höstmarknad vid glasbruket | Jenny Eklöf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.