Alfons och fortsättning med altanbygget

Bioförväntan  :037:

 Micke gjorde en enkel ritning i Paint i helgen för att vi skulle få ett litet hum om hur det kan se ut när det är färdigt. 

Hade tänkt ta med mig lilla kameran i fredags när jag och Oskar hade mysdag men det glömde jag såklart. Tog inte så mycket foton överhuvudtaget, glömde bort det också.  :031:
Vi hade i alla fall en jättemysig dag med bio (nya Alfonsfilmen) och lunch i Kista centrum och sedan lek i lekpark i Jakans centrum. Det var lite svårt för lillgos att sitta stilla hela filmens längd men det gick bra ändå. Vi var inte många i salongen (ca 10 st) och han var inte den ende som hade lite myror i byxorna.  :031:

I helgen har Micke fortsatt med altanbygget, det gick åt till att sätta upp insynsskyddet mot gatan. Det är nästan färdigt, vi ska bara bestämma oss för hur det sista ska se ut. Eller ja, jag har bestämt mig (tycker det sista alternativet) men vi ska ju helst vara överens…  :031:

Denna veckan är föreläsningsfri och ägnas åt att försöka få kontakt med ett antal förskolor för att få intervjuoffer samt åt litteraturläsning.
Lillebror sprallar på därinne men det märks att han inte har riktigt lika mycket plats som för några veckor sedan. I morgon går vi in i vecka 34, 49 dagar kvar idag… Tiden går fort fast ändå inte.  :024:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.