Applaws kattmat och plugg

”Snälla matte, kan jag få mer av den där goda maten?”

I vintras köpte vi Applaws torrfoder till Toffsis och hon gillade det med en gång (och gör fortfarande). För någon vecka sedan beställde jag hem våtfoder från samma märke också och jösses, det är populärt! Tror fasen det, det är fritt från allt skräp som finns i den vanliga kattmaten man köper på Willys, och det allra viktigaste; det är fritt från spannmål. Precis som torrfodret.
Jag beställde sammanlagt 24 påsar (á 70 gram) och nu är det knappt hälften kvar (fick dem i fredags). Matvrakskisse. :031:
Det blir nog till att beställa en större laddning inom den närmsta tiden… :040:

I måndags var det dags för skolstart, som jag har längtat!!! :032:
I samband med introduktionen på måndagsmorgonen fick vi reda på vilken handledare vi ska ha i vårt uppsatsarbete. Kvinnan jag (tillsammans med några till) ska ha heter Eva Berglund och är även en av dem som är kursansvariga. Hon verkar lite lagom cool, med lite humor och lite lagom pretentiös. Vi hade föreläsningar med henne både på måndagen och igår och det verkar lovande. :037:

Och nej, jag har inte varit inne i stan idag och sett all Obama-hysteri. Kändes inte så lockande.  Jag hade det bättre här, framför datorn, med näsan i böckerna. :031: :040:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.