Liggande läge.

Toffsis håller mig sällskap i soffan.  :003:

Oskar var helt slut efter den händelserika helgen så han fick sovmorgon igår morse. Vi åt en mysfrukost tillsammans och kom inte till förskolan förrän efter 9.30. :037:

Ojojoj, vad fort det här går. Både ryggen och fogarna är sämre nu än förra veckan. :039:
Jag tillbringade morgonen med att sitta på vårdcentralen för att få ett läkarintyg eftersom jag kommer att vara borta mer än sju dagar från jobbet. Så skönt att skolan börjar på måndag, ska använda denna veckan till att starta upp med lite läsning. Ska dessutom samla krafter inför fredag, har några böcker från i våras som måste lämnas tillbaka senast då så jag måste ta mig in till universitetet. Kan ju bli ett litet test inför nästa vecka då jag ska dit två dagar i rad… :015:  Det borde gå hyfsat i alla fall, det är ju mest att sitta ner, på tågen och på föreläsningarna.
Hade ju tänkt umgåsas lite med Oskar ett par dagar nästnästa vecka (en av dagarna är förskolan stängd), gå på bio och mysa. Hade tänkt att vi skulle se Alfons-filmen inne i stan för att han skulle få åka tåg. Får väl se hur det går de dagarna jag ska in till skolan, annars får vi ta bilen till Kista istället.

Karin och Tomas ceremoni var jättefin! Supertrevlig middag efteråt och vi blev ditbjudna på middag i söndags kväll också eftersom de hade så mycket mat över. Oskar hade haft det jättebra i Vaxholm med kusinerna. Vi körde och hämtade honom därute i söndags eftermiddag och sedan direkt till familjen Undsén. Vi var inte hemma förrän efter nio på kvällen så Oskar fick lite sovmorgon igår morse. Det var välbehövligt, jag fick gå in och väcka honom strax efter 8.30. :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.