Soffan och jag.

IMG_5629Jättegod Ceasarsallad som jag gjorde till middag i tisdags. Enkelt och mycket mer mättande än vad man kan tro. En rätt vi definitivt kommer att göra igen! :040:

I tisdags fick jag rejäla sammandragningar på jobbet och när de inte gick över efter en stunds vila skickade mina kollegor hem mig.
Jag parkerade mig i soffan och efter drygt två timmar lugnade det äntligen ner sig. Men de var ganska rejält täta under resten av dagen och kvällen och även under natten.
Som tur var hade jag tid hos barnmorskan igår morse och fick bekräftelse på det jag anade – att det är vanligt och dessutom vanligare med andra barnet. Det är vila, vila, vila som gäller så därför är jag nu parkerad i soffan istället för att vara på jobbet. Mindre skoj men men, min och lillebrors hälsa går före allt annat.
Barnmorskan sa också att det brukar lugna ner sig efter några veckor så det hoppas jag på! :037:

Annars börjar vi friskna till från våra förkylningar här allihop. Oskar är den som kommit längst, han är bara lite småsnorig nu. Ingen hosta eller nysningar längre.
Micke var tillbaka på jobbet igår men är fortfarande inte riktigt hundra. Jag är fortfarande snuvig och slemmig i halsen men annars inget. Hoppas verkligen att det var den sista dunderförkylningen för i år åtminstone!

På lördag är jag och Micke barnfria. Våra kompisar Karin och Tomas ska förnya sina löften ute i Ingarö kyrka med efterföljande middag hemma hos dem i Jakan. Ska bli riktigt roligt!
Oskar hänger med farbror Fredrik, Lotten och kusinerna ut till Vaxholm och deras husvagn. Han lär inte vilja åka hem när vi ska hämta honom på söndag… :031:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.