Yogakisse

IMG_5620

 Yogakisse i kvällssol.  :003:

Lite uppdatering om nuläget kanske vore på sin plats dårå…  :023:
Har ju lagt upp lite sommarbilder under veckan och anledningen till att den tiden funnits har varit att jag åkte på en dunderförkylning. I kombination med att graviditeten börjar bli lite smått slitsam vart jag rejält matt.
Jag var hemma från jobbet  måndag-onsdag och på onsdag eftermiddag när jag hämtade Oskar visade det sig att han snorat hela dagen. Och oh yes, när jag började pigga på mig blev Oskar dålig istället. Med andra ord vab torsdag och fredag. Och gissa vem som blev sjuk igår… Jajamen, Micke såklart! Nu är det bara Toffsis kvar…  :031:
Jag är fortfarande rejält förkyld men har tänkt jobba imorgon. Oskar är pigg som en lärka förutom lite snor så han ska iväg till förskolan igen också.
Vi började ge honom astmamedicin meddetsamma i onsdags och det har förhoppningsvis gjort att han inte hostat alls lika mycket som han brukar göra när han blir förkyld. Jag fick dessutom ta lite av hans akutmedicin (den som hjälper inom en halvtimme) i tisdags eftersom det var svårt att andas och gjorde ont i bröstet. Det hjälper verkligen snabbt, jätteskönt!

Skolan börjar om två veckor (åhh, vad jag längtar!!!) och jag hoppas att jag får semester veckan innan. Har sökt men inte hört något ännu. Den veckan ska Oskar också vara ledig i så fall så att vi kan umgås ordentligt. Känns som att det är sista chansen innan lillebror (förhoppningsvis) kommer. Hade tänkt att vi bland annat ska gå på bio och se Alfonsfilmen som har premiär nästa helg.  :037:

På onsdag är det dags för besök hos barnmorskan igen. Egentligen är det ett besök då en sockerbelastning ska göras men jag tänker tacka nej. Inte en chans att jag utsätter min stackars kropp för det. Har tagit sockervärden hemma ett antal gånger den senaste veckan och då har jag legat runt 4-6 hela tiden. Tänker erbjuda mig att fortsätta hålla lite koll, och är de så oroliga finns det alltid långtidssockerprov att ta.  :037:

Nu är det dags för sängen!  :012:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.