Vab hela veckan

IMG_7509

Cykelövning i helgen. :037:

IMG_7512

Som ni ser är det inte alltid lätt att hålla fokus på vägen… :031:

Jorå, det är en rejäl sommarförkylning som härjar i lillgos. Och som vanligt när han blir förkyld sätter det sig mest som hosta – förkylningsastma. :039:
Värst var det igår, då fick vi ta i med det tunga artilleriet och inte bara puffa med vanliga Flutide (långtidsverkande) utan även med Airomir (snabbverkande) ett par gånger. Usch usch usch, tycker inte om hostan! Täppt näsa och hög feber är en sak, till det finns det nässpray och febernedsättande, men för hostan hjälper knappt något. :039: Hostmediciner är bara skräp, tack och lov funkar faktiskt sprayerna bra. Inte heller denna gången har han hostat så att han kräkts men då har vi använt Flutiden ända sedan i helgen när vi märkte att han började hosta lite mer än vanligt.
Jag är hemma med honom veckan ut, Micke har en hel del att jobba undan så att han kan gå på semester nästa torsdag med någorlunda lugnt i sinnet. Lika bra det, vill inte ha en stressad make att fira semester med! :024:
Det har faktiskt känts ganska konstigt att vabba ”på riktigt” igen. Ingen stress över att komma efter ett antal hundra sidor eller över att jag behöver skriva en massa i helgen. Märkte under våren de gånger jag var hemma med honom att sjuk lillgos och studerande mamma inte riktigt funkar ihop… Han är väldigt klängig och vill att man ska sitta med honom hela tiden framför tvn/med en bok/med paddan/osv. Och undra på det, vi blir väl alla lite ynkliga när vi blir sjuka… :031:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.