Vab

20130611-220534.jpgLillgos berättar en spännande saga om monster och jättar för mig innan jag ska läsa godnattsagan. :003:

Jahaja, då var jag tillbaka i vab-svängen… Igår morse vaknade Oskar med feber och han hostade en hel del under natten. Micke kunde dock vara hemma med honom så att jag kunde gå till jobbet första dagen åtminstone. Men, idag och i morgon är jag hemma med lillgos, hostan har inte blivit bättre (snarare tvärtom) och nu har näsan börjat rinna också. Jippie… :002:
Får väl se hur det blir resten av veckan…

Annars kändes det skoj att vara tillbaka på jobbet, har saknat barnen och kollegorna. Men som jag skrev innan, det hade varit allra skönast med sommarlov. :031:

Idag när jag vaknade gick jag in i Feedly som vanligt (istället för Google Reader som ska läggas ner) för att kolla bloggarna jag läser, och döm om min förvåning när jag hittade mig själv på bild i ett inlägg från Vintage Honeymoon! Häftigt! Och egoboosten slutade inte där… Jag klickade in på Madelins hemsida och hennes facebooksida och hittade mig även där, på facebook t.o.m. som profilbild! Alltid trevligt att få sådana överraskningar. :040:
Dock fick jag lite dåligt samvete, har fortfarande inte skickat bilderna till henne och Karolina (bilderna som finns på de olika sidorna är tagna av Karolina), ska försöka få till lite tid i morgon och göra det. Kanske till och med lägga upp lite bilder på vår bröllopshemsida. Får väl se… :031:

20130611-220525.jpgDen här informationen fanns på babycenters sida under tips att äta under graviditeten… Aldrig i livet att jag skulle göra det, otroligt dålig stil av en sådan sida att lägga upp sådan information! Nyttig kaka…??! Ja, inte är då den kakan de har recept till speciellt nyttig… Jösses…  :025:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.