Sommarkisse

IMG_7487

Toffsen njuter nu när det är sommar. :037:

Innan ikväll skickade jag in den sista examinationsuppgiften. Skönt att äntligen vara klar och nu hade det verkligen suttit fint med 12 veckors sommarlov… Men men… inte för mig. Jag börjar jobba i morgon, med mycket blandade känslor. Kul att träffa kollegor och barn igen, men ska jag vara ärlig hade jag allra helst haft långledigt efter det sanslöst intensiva året jag haft.
Får la trösta mig med att det bara är 9 dagar första perioden, sedan är jag ledig två veckor. Sen 10 arbetsdagar till och sedan två veckors ledighet igen. Däremot ska jag (om det finns plats för mig) jobba i princip hela augusti (fyra veckor) eftersom terminen inte startar förrän 2/9. Bra att få pengar i alla fall. :037:

Jag hade ju gårdagkvällens tjejkväll som morot för att skriva färdigt exarbetet och det gjorde jag faktiskt igår förmiddags! Så det var lite extra skoj att åka in med det i åtanke, inte något att skriva och fixa med dagen efter. :037:
Vi hade supertrevliga dryga fyra timmar inne på Fridays’ med god mat och härligt sällskap! Det var luftigt på restaurangen trots prinsessbröllop och Smaka på Stockholm och maten smakade bra. Förutom deras burgare som jag tog som varmrätt (vi körde all in med fördrink, förrätt, varmrätt och efterrätt). Aldrig mer burgare om inte den är köpt på Grill, Flippin’ Burgers eller gjord av Mickes polare Stefan (som för övrigt gör de bästa burgarna av ovan nämnda, ingen burgare slår hans!). Det största felet med burgaren på Fridays var att den var genomstekt, absolut no-no!! :010:

Idag har vi varit en sväng i Täby hos Mickes brorsa med familj, eftersom Oskars kusiner har fyllt (Filippa) och ska fylla (Jennifer) år. De fyller 5 resp. 6 år. Helt galet vad fort tiden går!! Tyckte det inte var längesedan Jennifer och Filippa var bebisar. Och nu ska Jennifer börja förskoleklass.. Jösses… :026:
Filippa fick en springcykel i födelsedagspresent och vi funderar starkt på att ge Oskar en nu i början av sommaren också. Bra träning, han behöver öva på att hitta balansen och fokuset på att titta rakt fram när han cyklar. Tål att tänkas på! :037:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.