CUPMÄSTARE 2013!!

 1

Kusin vitamin laddar med mineralvatten när lagen värmer upp. :037:

2

3

4

Tvbilder

ÅHHHH, vilken kväll det blev igår!!! Härligt sällskap av kusin vitamin och en match som inte gick av för hackor precis! Nervkittlande, spännande och alldeles… alldeles underbar!  :017: :029: :038:
Lär dock inte ha tyckt samma sak om matchen om inte blåvitt hade vunnit… :031:
Det såg illa ut i andra halvlek och då spelade de verkligen inte bra. De kom igen i förlängningen och hade några riktigt vassa chanser precis i slutet. Man kan ju fråga sig varför de inte spelade så en timme tidigare… 😉
Tyvärr sabbade ett antal idioter i IFK-klacken stämningen en hel del när de rusade ut på plan precis när Farnerud skjutit straffen i mål… Blir så jävla trött på sådana störiga element!  :014: Fotboll är INTE på liv eller död och det är INTE en ursäkt till att börja provocera motståndarlagets klack och slåss.
Jag och Hannis satt i IFK:s sittsektion så vi var förskonade från det men det såg rätt läskigt ut där ett tag. Och vi undrade hur det såg ut utanför arenan.
Till sist tog Alvbåge (målvakten i IFK) micken och bad supportrarna att avlägsna sig från planen. Bra gjort! Och efter en stund hade vakterna lyckats mota bort dumhuvudena.
Vi stannade kvar till pokalutdelningen och trots att vi inte såg så mycket av det så var det så härligt! Ojojoj, tårar i ögonen blev det allt! Både när straffen sattes och det var klart och när de fick pokalen. Är så glad att jag fick vara med på plats! :040:  :032:

Vi hamnade som ni ser på sista bilden i tv ett par gånger också (svt sände matchen). Vi ser ju inte alltför engagerade ut precis… :030:
På den översta av de två vet jag faktiskt inte vad vi tittar på, det var innan matchen började, under uppsnacket.
På den nedersta bilden väntar vi på att folk ska gå av plan och på att laget ska komma in i sina guldtröjor, vi diskuterar örhängen (kusinen är jätteduktig på att göra!). :037:

När vi kom ut från arenan var det ganska lugnt och det fanns poliser (fotpatruller, piket och ridande) överallt. Kändes tryggt! :037: *
På Solna station var det mest blåvita supportrar och det var lugnt även där. Jag kom hem i ett stycke utan att ha sett något stök. Men upplevelsen bekräftade tyvärr en sak; det kommer att dröja innan jag vågar ta med Oskar på en match.  :039: Vill så gärna att han ska kunna hänga med men så länge en del supportrar beter sig på det viset vill jag inte riskera något.

Ikväll blir det en sväng in till stan igen, denna gången till Frescati. Det är dags för Vårruset, hoppas på att ta mig runt på max 50 min. :037:

Nu ska jag först äta lite lunch och sen försöka skriva det sista på presentationen till i morgon.

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.