Äntligen fredag!

Jeppe-och-Oskar

Morbror och Oskar leker affär i Ängabäck i början på maj. :037:

Vilken vecka! Började med ”vab” och slutade med råplugg inför redovisning på tisdag. Jag kommer i alla fall framåt, det är alltid något! :031:
Oskar har varit lite hostig hela veckan men har gått till förskolan eftersom han varken varit hängig eller febrig. Snarare tvärtom… Tänk om jag hade haft hälften av den energin… Vad mycket jag hade kunnat uträtta. :031:
I onsdags var jag på min praktikplats för sista gången. Lite sorgligt faktiskt, har trivts så bra (trots två timmars restid tur och retur)! Kommer nog hälsa på en gång innan sommaren ändå, vill åka dit och bjuda på någon blomma eller fika eller något för att visa min uppskattning. Det är tyvärr inte vanligt med uppskattning inom förskolläraryrket. :023:

Ikväll är jag gräsänka då Micke ska träffa kompisar och ha en ”gruvkarlskväll”. Dvs supa sig fulla, spela poker… Eller nåt… :031:
I morgon förmiddag kör jag och Oskar och hämtar honom i Täby och sedan kör vi direkt till Husa gård (tror jag det är) och hämtar kött. En kvarts tjur har vi beställt för ett bra tag sedan och för någon vecka sedan fick vi besked om att det är klart. Härligt! No more fulkött från Willys! :038:

Vi håller på att ändra om lite i vårt tv-rum. Förra onsdagen körde vi in till Kungsholmen och hämtade/köpte en ny soffa och i lördags var vi på Chilli i Barkarby och beställde ett nytt, mindre soffbord. Det är redo att hämtas så nu är det ”bara” att hitta en lämplig fotpall kvar så är omgörningen färdig. :037:

Nu ska jag läsa det sista för idag och sedan köra och hämta lillgos. Har tänkt fråga honom vad vi ska äta till middag, han lär svara korv… :031:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.