Småkrasslig lillgos

bild(4)

Mellanmål på altanen igår med pigg och nästan hostfri älskling.

Det blev ingen presentation för mig igår. Natten innehöll en massa hosta från lillgos och lite feber så han fick vara hemma igår. Febern försvann under senare delen av natten och hostan vart mycket bättre under dagen. Förmiddagen spenderade vi framför tv:n och efter en sen lunch var han superduperpigg igen, han var ute hela eftermiddagen.
Under natten till idag var det tyst från hans rum så i morse fick han gå till förskolan som vanligt och jag kom iväg till skolan.
Kommer dock att hämta honom lite tidigare än jag hade tänkt i eftermiddag för att han ska slippa vara i förskolan alltför länge efter en sjukdag.

Idag är för övrigt näst sista gången innan terminsavslut. Det sista är om en vecka, övriga dagar blir det till att skriva, skriva, skriva, skriva… Svettigt. :020:
Jag har i alla fall bästa moroten – tjejgänget (grannarna) ska ut tillsammans 8/6. Den ena examinationen ska lämnas in 4/6 och den andra 9/6. Den andra tänker jag försöka skriva klart till 8/6 så att jag kan slappna av och fira ordentligt den kvällen. :001:
Det ska bli riktigt roligt med tjejkväll igen, hoppas på bra väder, tanken är att vi ska gå till Fridays i Kungsan. :040: 8)

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.