Kosläpp och Mästarnas Mästare

Igår förmiddags var vi i Kårsta utanför Vallentuna och tittade på när kossorna släpptes ut från Backa gård. Mycket folk, precis som förra gången men mycket trevligare väder, om än lite blåsigt.
Vi tog faktiskt foton med stora kameran för en gångs skull. Sitter dock i skolan just nu så de lägger jag upp vid ett senare tillfälle.
Vi hade picknick med oss och satt i lugn och ro och tittade på ystra kossor och njöt i vårvärmen. Mycket mysigt och det verkade som att Oskar också tyckte det. :037:

Igår kväll var det dags för den andra gruppfinalen i Mästarnas Mästare. Denna gången var det definitivt rätt deltagare som gick vidare, även om det var på håret för min forna tonårsidol Jesper Blomqvist. Jag är otroligt imponerad av Anna Lindberg, vilken uthållighet hon har! Jag hoppas på att hon, Magdalena Forsberg och Blomqvist gör processen kort med Bernt Johansson (den ende av finalisterna som jag inte tycker hör hemma där) och att det sedan står mellan Magdalena och Anna. Det ska bli mycket spännande att se vem som tar hem det till slut! :037:

bild(3)

En av mina tonårsidoler, ojojoj vad förälskad jag var! :031:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.