Bästa påskpresenten!

IMG_3522

Sovande lillgos fotograferad av mormor när hon var här på sportlovet. :003:

 

Den däringa spännande fredagkvällen blev till en inte riktigt lika spännande helg… :027:
Vattnet kom i och för sig tillbaka på lördagskvällen, nästan exakt ett dygn efter att det försvunnit. Men säg den lycka som varar länge… En timme senare försvann det igen. Det visade sig att de hade lyckats laga läckan men att det hade uppstått en ny läcka bara några meter ifrån den gamla… Hurra då…
Så medan folk inne i Bro gnällde för att de behövde koka vattnet hade vi i Rättarboda, Smidö, Säbyholm och Ådö inget vatten alls. Söndag eftermiddag vid fyratiden fick vi äntligen det tillbaka, då hade vi varit utan i nästan 2 dygn. Inte en rolig upplevelse! Det är ok att vara utan vatten i några timmar men att inte kunna spola i toaletterna, tvätta händerna eller duscha på två dygn var inte speciellt skoj. Spolningen löste vi i och för sig med att ta in snö som fick smälta men det känns ju ändå inte riktigt fräscht.
Kommunen ställde i alla fall ut en vattentank vid busshållplatsen, ungefär mitt i Rättarboda, och vid lunchtid i söndags öppnade de upp simhallens omklädningsrum/duschar för de som inte kunde duscha hemma. Både jag och Micke utnyttjade det, det har sällan varit så skönt att få duscha! :037:
Igår hävdes kokningsrekommendationerna inne i Bro och imorse fick vi här ute på vischan bästa påskpresenten; vi behöver inte heller koka vattnet längre! Yeay!! :028:

Från och med i lördags och fram till i morgon eftermiddag/kväll är jag och Micke barnfria. Mormor kom upp och hämtade honom i lördags och vi åker in och möter upp dem i morgon på centralstationen.
Efter att vi vinkat av Oskar i lördags passade vi på att gå och käka på Flippin’ Burgers. Micke har varit där en gång innan men inte jag. De firade ett år i lördags och hade öppet hela dagen från klockan 12.
Och åhh, vilken god burgare!! Den är däruppe i toppen tillsammans med Stefans burgare, helt klart! Saftig och god, precis lagom stekt och fyllig god smak trots att den vi beställde ”bara” innehöll kött, ost, majonnäs, senap, ketchup och lite silverlök. I vanliga fall äter jag ju inte bröd men denna gången gjorde jag ett undantag, mest för att det var ett mycket gott, luftigt bröd som serverades till. Däremot var min mage lite småsur på mig efteråt men det var det värt. :037:
Vi beställde inga pommes frites till men det räckte gott och väl med 200 gram kött. :031:

Vi har inte gjort så mycket mer de här dagarna faktiskt. Tanken var väl att kanske hitta på något mer som t.ex. bio men eftersom vi har duk och schysst ljud hemma så blir det nog hemmabio ikväll istället. Lyxigt att kunna kräma på med ljudet ordentligt. :040:
Det grönfärgade partiet vi har haft sedan urminnes tider (vi trodde att det skulle sitta en eklist där men så var det inte) är nu tillräckligt spacklat och slipat så i eftermiddag plockar vi fram målarfärgen! Jippi! :038:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.