Utan vatten.

20130322-235733.jpg

Timingen var riktigt intressant… Undséns kom en stund efter kl 18 och barnen skulle tvätta händerna innan maten. Då kommer det inget vatten ur kranen på lilla toaletten. Inget vatten ur kökskranen heller. Jag ringer grannen och de har inte heller något vatten.
Efter en stund visar det sig att en vattenledning sprungit läck och att stora delar av Bro med omnejd är utan vatten… Härligt, en fredagkväll och allt! 😉
Nåja, vi hade ju som tur var fixat maten så middag blev det i alla fall. Dock inget spolande i toaletten men tack vare att Undséns fortfarande har blöjbarn så fanns det tillgång till våtservetter för handrengöring. Guld värt i en sådan här situation. Nu ser läget ut som på bilden ovan.

Går man in på kommunens FB-sida kan man roas lite mitt i olyckan, många bittra människor med panik. Jösses, har folk inget bättre för sig än att gnälla heeeela tiden?? Ibland blir jag så jäkla trött på detta landet (iofs inte enbart av det skälet…)!

Fortsättning lär följa! Ibland är det lite extra spännande att leva… 😉

Sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.