Uppgifter inlämnade, nu tar jag heeeeelg!

Japp, uppgifterna är inlämnade äntligen. Som vanligt är jag inte alls nöjd men så är det. Bara att inse att jag aldrig blir nöjd. 😉

Ikväll kommer familjen Undsén på middagsbesök, ska bli väldans trevligt. Och troligen röjigt med tre ungar. :031:

Imorgon eftermiddag ska jag och Micke åka in med Oskar till Centralen där mamma möter upp. Oskar åker ner till Småland med henne och kommer hem igen på långfredagen. Ska bli härligt att få umgås lite på tu man hand med Micke. TACK mormor för att du gör dig omaket och hämtar och lämnar honom och TACK alla tre för att Oskar får vara nere hos er på ett litet påsklov! Han har pratat om det i veckor, bland annat har han bestämt att han och morfar ska busa (vad nu det innebär…?), att han och mormor ska ut och åka och att han och morbror ska spela fotboll. Så nu vet ni! :031: :040:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.