Det blir aldrig som man tänkt sig!

20130317-221345.jpg

Kusin vitamin. :003:

20130317-221400.jpg

Goskissen somnade på husses hand häromkvällen.  :003:

 

I fredags var det så dags för min och Hannis lilla dejt. Tanken var middag först och sedan konsert med Linnea Henriksson.
Middagen inmundigades på Texas Longhorn inte långt från Medborgarplatsen. Vi fick vänta drygt en halvtimme (de har ingen bordsbokning) men det var det värt. God mat fick vi även om min burgare inte ens var i närheten av Stefans. Tänk så bortskämd man kan bli!  :031: Stefan ska för övrigt öppna burgarhak, lysande initiativ! :029:
Nåväl, efter maten gick vi ner till Medis men utanför Debaser stod det att Linnea inte skulle gå på förrän kl 23. Klockan var inte ens 20 och vi hade ingen större lust att vänta så länge och det vete fanken om jag orkat hålla mig vaken så länge… :024: Eftersom det var gratis inträde fram till kl 21 hade jag fått mina biljettpengar tillbaka sedan innan så det kändes inte så relevant att gå in.
Vi gick och fikade på Coffeehouse by George på Götgatan istället. Där satt vi i två timmar, drack the (jag), färskpressad juice (Johanna) och babblade en massa. Mycket trevligt! :040:
Under tiden jag var iväg kom Mickes bror med familj och höll honom och Oskar sällskap. De stannade även över natten så jag fick också träffa dem, nice. :037:
När jag kom hem strax efter kl 23 höll ungarna fortfarande igång men det var sista rycket, de somnade vid 23.30. :037:

Hör och häpna men det dröjer inte länge förrän jag och kusinen träffas igen! Veckan efter påsk kommer hon hit, redan vid lunchtid, vilket innebär en massa bus med Oskar heeela eftermiddagen och kvällen. :040:

En reaktion på “Det blir aldrig som man tänkt sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.