Nostalgi

bild(3)

Nostalgi – Oskar leker med mina gamla dockor i mitt gamla dockhus. :037:

 

bild(4)

Ett kontrakt utan bidningstid. Det måste ju innebära att det fortfarande gäller, eller hur…? :031:

Igår morse ringde en kvinna från vårdcentralen i Markaryd. Oskar hade inte vaknat då så vi bestämde att hon skulle ringa igen vid 11-tiden för att kolla läget. Precis när jag lagt på luren kom M in med termometern som visade 36,4. Yeay!!! Feberfri lillgos för första gången sedan förra fredagkvällen! :038:
När hon ringde igen tyckte hon att det lät som att han har haft en rejäl influensa och att han är såpass på bättringsvägen att ett läkarbesök inte var nödvändigt. Skönt! :040:
Han var också avsevärt piggare igår och är så även idag. Hostar gör han fortfarande men han har sovit bra de senaste två nätterna. Idag har näsan börjat rinna väldigt mycket så nu borde det väl vara på väg bort ordentligt! :040:

Jag har suttit och gått igenom en hel del kartonger med gamla grejer de här dagarna. Mycket nostalgi men det mesta har faktiskt åkt i soporna, bl.a. en hel del gamla skolböcker som jag sparat av någon anledning.
Ovanstående kontrakt hittade jag också, DET ska jag i alla fall spara! Riktigt roligt! :037:

Ikväll blir det lite kalas för bror och far, med middag och tårta. Får la se hur länge Oskar orkar hålla sig vaken, annars får han väl ha en liten bit födelsedagstårta imorgon innan vi kör.

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.