Roadtrip

bild(2)

Brorsan fyllde 30 för en vecka sedan och på lördag är det dags för firandet. Av den anledningen satte vi oss i bilen och körde ner till Småland igår. Lillgos är fortfarande en hel del krasslig men det gick hur bra som helst ändå.
Natten i natt var dock den värsta hittills med framförallt massa hosta från honom, stackarn. Jag sov knappt 3 timmar från det att vi gick och lade oss fram till 5.30 imorse. Sov sedan till 9.30 men huvudet känns mer löst än stabilt… :026:
Hoppas verkligen att kommande natt blir bättre. Han ligger fortfarande runt 38,5 grader, imorgon har han haft feber i en vecka… Det är t.o.m. såpass att han sover lite på eftermiddagen (ligger och sover just nu sedan över en timme tillbaka). Usch, det gör så ont i mammahjärtat när älsklingen är sjuk. Hostig och alldeles igentäppt i näsan. :039:
Hoppas att åtminstone febern och hostan ger med sig snart!
RIngde precis 1177 och sjuksköterskan där tyckte att vi ska gå till vårdcentralen i morgon, så att de får lyssna på lungor och ta lite prover. De ringer upp i morgon bitti strax efter åtta, får la hoppas att vi får komma dit någon gång på förmiddagen i alla fall.

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.