Griffins’ och Django

bild(1)

Underbar mat och inredning på Griffins’! Lite industri möter vintage/gammalt/antikt. SÅ skulle jag vilja ha det hemma! :032:

Django-Unchained-GrayWhiteMain-drop

Älskade Ems var och hälsade på i helgen. Lite dålig timing med en febrig Oskar (för övrigt första gången det händer sedan oktober!!) men det gick bra ändå.
Ems ställde upp och passade lillgos på lördagskvällen och jag och M fick en kväll på tu man hand inne i stan. Vi började med att äta underbart god mat på Griffins’, M åt entrecóten och jag åt deras burgare, supergott!
Precis när vi betalat notan ringde M:s telefon, jobb på gång… Härlig timing, som vanligt… :031:  Vi åkte taxi till Betsson, satt där en stund och ilade sedan iväg till Rigoletto på Kungsgatan, vi kom några minuter innan filmen började. Bra timing där, för en gångs skull. :037:
Vi såg Tarantinos nya – ”Django Unchained”. Jag gillade ”Inglorious Basterds” och denna är minst lika bra! :029:
Kanske inget för den som inte gillar testosteronstinna filmer med en hel del våld, men jag är ju ingen typisk ”tjejfilms”-tjej. :031:  Jag förstår att den fått en hel del Oscarsnomineringar, hoppas på att den vinner några stycken också. Jag hoppas mest på att Christoph Waltz får en för sin briljanta Dr. King! Sedan jag såg honom i ”Inglorious Basterds” är han en av mina få favoritskådespelare. :040:

Tack underbara Snäckan för att du ställde upp trots en lite febrig Oskar! Puss på dig! :003:

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.