Godmorgon

20130116-092431.jpg

 Så här gör han nästan varje morgon när jag kommer in och väcker honom. Morgontrött är bara förnamnet. :031:

20130116-092442.jpg

Två morgonfavoriter; en kopp te och levande ljus. :037:

En viss lillgos var väldigt trött i morse. Inte undra på det, han var uppe flera gånger i natt, de flesta gångerna för att kissa. Fast jag tror att det till största delen var för att M satt uppe och jobbade, O ville klart kolla vad han gjorde mitt i natten. :037:

Jag skickade in min uppgift igår kväll och redan innan jag hunnit somna kom jag på saker som jag skulle skrivit. Såklart… :024:
Idag blir det lite förberedelse inför sista lektionerna i morgon och på fredag. Och lite sökning efter litteraturen i nästa kurs som börjar på måndag.

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.