Magsjuka och examinationsuppgift

Av någon anledning går det inte att ladda upp bilder sedan senaste uppdateringen. :039: Bra då att jag är gift med ett datasnille som förhoppningsvis har lust att kolla upp det ikväll när han kommer hem. :031:

Förra helgen avlöpte lugnt med höjdpunkten på lördagskvällen. Vi åkte till Undséns och hälsade på, var där vid strax efter kl. 16 och kom inte hem förrän efter 01 någon gång. Supertrevlig kväll med mycket skratt! En hel del tack vare att vi satt och spelade ett gäng roliga sällskapsspel. Efter massa lek och bus med Leo och Noa somnade Oskar gott i Noas säng (Noa sov i Karins och Tomas säng). :037:

I måndags kväll åkte jag på magsjuka, till min stora förskräckelse. Jag verkligen AVSKYR att kräkas men det vart jag tvungen till ändå. :013:
Två kg på två dagar och noll matlust i fem dagar blev resultatet efter en natts regelbunden konversation med toaletten.
Usch och fy, hoppas verkligen att jag slipper det på minst ett år nu!!

Fram till onsdag är det examinationsskrivning som gäller, det går dock bra hittills så jag känner mig inte så väldigt stressad. Trots förra veckans bortfall av dagar när jag var sjuk, ligger jag bra till i planeringen. :037:

På fredag är det avslut av terminen och min första kurs på specialpedagogprogrammet, hoppas på ett godkänt i alla fall! :037:
Om en vecka startar vårterminen och den lär bli en hel del mer hektisk än höstterminen eftersom vi ska läsa två kurser åt gången hela tiden. Spännande! :040:

Nu är det dags för lunch!

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.