Mysdag!

imageBiomys. :003:
image(1)Hästmys. :003:

Jag är fortfarande rejält snorig och omysig i bihålorna men med en Ipren tillsammans med frukosten har det gått bra med vår mor-son-dag idag.
Vi har haft en riktig mysdag idag, älsklingsungen och jag.
Först biobesöket i Kista, han satt som ett ljus nästan hela tiden och ville se mer när det var slut. :037:
Vi käkade lunch i Foodcourten (inte världens mysigaste ställe precis men det funkar) och efter det körde vi till Kistamässans husdjursmässa. Den spontana grejen blev en fullträff, Oskar gick runt och tittade storögt på allt ifrån hundar och katter till muränor, ormar och indiskt minipiggsvin. Det sistnämnda samt hästarna var det som drog mest. Gissa om han blev glad när han såg att man fick rida på hästarna! :031:
Min långa älskling fick den högsta hästen och gick något motvilligt med på att lyftas ner när han ridit färdigt. Kanske ska ta med honom till ridskolan nästa gång de har öppet hus… :037:

Imorgon ska vi till familjen Undsén på eftermiddagen/kvällen. Det ska bli jättekul att få träffa dem igen, alldeles för längesedan senast. Inte minst ska det bli intressant att träffa Dexter, deras ”lille” kissekatt.  :031: Kameran får inte glömmas! :040:

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.