Blah

bild

Jag och M såg ”The Hobbit” på annandagen. Sååå underbart att få åka tillbaka till Jacksons Tolkienvärld!! :032:

20130102-150757.jpg

Oskar bjöd på morgonmusik härom morgonen med sina julklappar. :003:

Jag har åkt på en rejäl förkylning igen! Fan vad tråkigt det här är! Denna är dessutom ännu värre än den jag hade i Mexiko. Är rejält sänkt och fick t.o.m puffa några gånger med Oskars astmaspray igår kväll. :039:

Oskar är ledig från förskolan denna veckan och jag hade tänkt att han och jag skulle ha några mor-son-dagar men än så länge har det bara blivit degande i tv-soffan. :002:
Hoppas att jag är frisk till på fredag i alla fall, jag har köpt biobiljetter till mig och Oskar, vi ska (förhoppningsvis) se ”Lilla Anna och långa farbrorn” i Kista på förmiddagen. Ska bli intressant att se om Oskar klarar av att sitta stilla i 47 minuter… :031:

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.