Fantastisk cenote!

Vi var tillbaka från Dos Ojos strax efter lunch så det blev en liten stunds slöande på stranden innan solen gick ner (den går ner vid 17-tiden). 8)

Det är svårt att beskriva i ord hur fantastisk dagens upplevelse var! Shit, vad häftigt!! Helt sanslöst vilken naturupplevelse i grottorna, med stalaktiter och formationer och totalt kristallklart vatten! Glasklar sikt hela tiden, oavsett om det var en meter djupt eller åtta!
Har tyvärr inga snygga bilder på mig i våtdräkt och snorkel och de övriga bilderna vill jag som sagt vänta med att lägga upp tills vi kommit hem och har sett dem på en ordentlig dator. :037:
Tänk vad mycket härliga bilder ni har att se fram emot, eller hur! :031:
Micke ska iväg och dyka imorgon på förmiddagen men jag håller mig till poolen. Med tanke på hur mina bihålor kände sig av att bara snorkla lite så är det lika bra att inte utmana ödet. :024:

Vi har tre dagar kvar i paradiset, sen åker vi hem till ett annat. Blandade känslor givetvis men det ska bli såååå skönt att få sova i min egen säng, gosa med Toffsis, dricka vatten direkt ur kranen, äta keso med grädde och bär till frukost (jodå, det finns grädde här också men den smakar vidrigt) och inte minst få pussa och krama älskade gosbubben i massor! Men det blir inte förrän om drygt en vecka så det får jag vänta lite längre på än det andra.

Nu är det dags för middag!

Navaer

En reaktion på “Fantastisk cenote!

  1. Pingback: För exakt två år sedan… | Jenny Eklöf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.