Sjuk

Jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig denna semestern, men icke. I söndags kväll kände jag av lite halsont, igår började jag nysa och snora och idag fick jag feber. Utsikten ovan är den jag haft hela dagen idag, förutom när jag sovit. Vilket jag i och för sig har gjort nästan hela tiden fram till 14.30. Efter lite lunch på rummet känner jag mig något piggare och jag hoppas på att febern har försvunnit för gott denna gången. Dock har huvudvärken kommit men inte så mycket än, hoppas den försvunnit imorgon.
Vädermässigt har vi inte missat så mycket idag (Micke har legat och läst hela dagen), det har varit rejält mulet och en hel del regn har fallit. Det ska tydligen bli sämre i morgon så det blir nog shoppingdag för hela slanten. :037:
Det är mer regel än undantag att jag blir sjuk på ett eller annat sätt när jag är iväg, är det inte magsjuka (tex Thailand och Egypten) så är det förkylning (Marocko) eller solsting (Cypern). Alltid är det något… :024:
Hoppas på att detta går över hyfsat till i morgon, är ju hellre sjuk nu än på flygresan hem…

Igår köpte vi biljetter till ”The Hobbit” på annandagens eftermiddag. Ska bli väldigt spännande och se! Både om filmen är bra och inte minst om vi har kommit in i dygnsrytmen och orkar hålla oss vakna… :031:

Navaer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.