Läget

Lite uppdatering på hur läget ligger just nu dårå…

Besöket hos allergidoktorn gav inte så värst mycket. De gjorde ännu fler pricktest, denna gång endast för födoämnen. De visade såklart ingenting. Doktorn tyckte att vi inte skulle ta bort mat och hålla på utan rådde oss att återigen smörja med kortison. Då vart jag lite irriterad och sa att det faktiskt inte hjälper, utslagen blir varken sämre eller bättre.
Då fick vi utskrivet DermaSilk, någon sorts hudvänligt tyg som finns som tubbandage, pyjamas, mm. Vi fick tuberna, två till armarna och två till benen.
Det verkar som att de faktiskt hjälper lite men eftersom det bara tar ett par nätter för dem att tappa formen så halkar de av under natten, först och främst på benen.
Doktorn skulle ha ringt i fredags för att kolla hur det gått, tror ni hon gjorde det…? Nä, precis… Ska försöka ringa imorgon eller på fredag på lunchen (ska till skolan torsdag-fredag). Hoppas på att få henne till att skriva ut ett par pyjamasar till honom istället.

Jag var väldigt ambitiös och började träna förra veckan, tre kvällar på rad dessutom (bodybalance, spinning och core). Dessvärre var jag korkad också eftersom jag tränade spinningen och core:n med ont i halsen… :011:
I torsdags släppte halsontet. Natten till fredagen kom snoret och febern. Det är fan alltid likadant!! När ska jag få träna mer än en vecka i taget??
Trots förkyld och möjligen lite feber ville jag inte missa tjejkvällen med grannarna för andra gången i rad så i lördags åkte Annika, Jenny och jag in till stan och bowlade och käkade middag. Johanna skulle också följt med men hon var ännu sjukare än mig och hade tyvärr ingen ork.
Vi hade jättetrevligt ändå och var hemma strax innan ett. :028:
I söndags blommade förkylningen ut på allvar, jag var riktigt febrig och matt i hela kroppen. :039:
Idag känner jag mig piggare än jag gjort på flera dagar så kanske, kanske att jag kör spinningpasset imorgon kväll… Måste ju på’at igen, om mindre än fyra veckor åker vi till Mexiko, kan ju inte se ut hur som helst då! :031:

Har för mig att det var något mer jag tänkt uppdatera er om men det har jag glömt nu. Får bli nästa gång. :037:

Mara lomë

 

En reaktion på “Läget

  1. Hannis

    Nu har kusinen vaknat igen. Härligt med lite uppdatering 🙂
    Se nu till att ha tid nästa v kusinen, saknar dig ju 🙁 massa kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.