Höstmarknad på Säbyholm

Jag gör ett försök att komma ifatt lite då… :037:

Först lite bilder från Säbyholms höstmarknad i mitten på oktober. Tyvärr var det sista chansen eftersom de flyttar till Sollentuna efter nyår. Synd att det försvinner, det var jättemysigt, trots lite gråmulet väder.
Oskar ville först rida (han hade aldrig gjort det innan) men sen ville han inte. Efter lite övertalning från oss fick vi ändå upp honom på hästryggen. Hästen hade inte ens hunnit gå halva rundan när Oskar sade att han ville göra det igen. :037:  (Han fick rida en gång till, precis innan vi körde hem.)
Förutom hästar tittade vi lite på ivriga hundar som tränade agility, lite fåglar, marsvin och en chinchilla samt sköldpaddor och ormar. Ormarna var nog den största hitten förutom hästarna, han ville inte gå därifrån. :024:

 På eftermiddagen kom Mickes bror med barn och kusinerna fick leka. :037:

Nu ska jag försöka sova, massa läsning plus fältstudier/intervjuer att göra imorgon. Hoppas bara jag slipper vakna flera gånger av hostan och/eller snorig näsa… :027:

Mara lomë

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.