Dirty Dancing!

20121028-223800.jpg

I eftermiddags såg jag och mor min Dirty Dancing inne i stan (Chinateatern). Den var oväntat bra faktiskt, men inte riktigt som Greaseföreställningen vi såg för ett antal år sedan på Göta Lejon (med bl.a Pernilla Wahlgren, Rennie Mirro och Linus Wahlgren).
Men det verkade som att de flesta i eftermiddagens föreställning var först och främst dansare och inte skådespelare, i alla fall när det gällde huvudpersonerna. Men åhhhh, vilka dansare!!! Snubben som spelade Johnny Castle var ju helt underbart grym! 😀
Mysigt med en mor-dotter-dag och jag lär nynna på ”Don’t you feel like crying” (och alla andra låtar) ett antal dagar framöver. 😉

Imorgon kväll är det dags för bror-syster-kväll. Vi ska in till Södra Teatern och höra/se Linnea Henriksson, som jag längtar!! 😀

Sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.