Joråsåatte…

Det var ett tag sedan…

Plugget tar mycket tid, det är knappt något man egentligen blir ledig ifrån. Även om jag inte sitter och läser/skriver på helgerna så snurrar det runt lite lagom i skallen ändå hela tiden… :031:

Det går i alla fall väldigt bra och det är fortfarande jätteroligt! Just nu läser vi om specialpedagogisk forskning och skriver en gruppuppsats om specialpedagogik förr och nu (väldigt kortfattat och enkelt sammanfattat).
Eftersom jag ska skriva en D-uppsats nästa höst är det superbra att redan nu komma in i uppsatstänket ordentligt. Någon har tänkt till när de har utformat utbildningen… :031:

För övrigt händer det inte så jättemycket förutom att Oskar går sista dagen på sin förskola imorgon. Jag fick ett samtal från kommunen för en vecka sedan om att vi fått plats på vårt förstahandsval. Efter lite för- och emottänkande bestämde vi oss för att tacka ja, så på måndag börjar han på nya förskolan (även den i Bro).
En av få nackdelar är att det är en större förskola (6 avd. istället för 4 och 21 eller 22 barn istället för 16 eller 17). Men men, hoppas det går bra ändå. Fördelarna är att fler barn från vårt område går där, maten lagas på förskolan (nuvarande har cook-chill och det är under ALL kritik!) och bättre lokaler. Bland annat. Jag hoppas att lokalbytet gör att han inte blir sjuk lika ofta, ventilationen på nuvarande förskola är också under all kritik.
Vi är hyfsat nöjda med den han gått på, speciellt pedagogerna, men det är ju så mycket annat som spelar in. :037:
Klockan 09.30 på måndag är det inskolningsstart, ska bli spännande!

Bjuder till sist på några (väldigt) sena bilder från sommaren som gick. Vi behöver drömma oss tillbaka lite till den lilla värme som var nu när det är höst på riktigt.  :037:
Oskar var själv hos mormor, morfar och Jeppe nere i Småland i 1 1/2 vecka i juli/augusti. Det gick hur bra som helst!  :040:
Har ni vägarna förbi Halmstad så gör ett stopp på World of Riccardo. Det ligger inte så tillgängligt men det är väl värt en liten omväg. Väldigt god glass! :032:

Bröllopsbilderna dröjer ett tag till, vi har precis köpt CS6 och Lightroom 4 så jag ska leka lite med dem där också… :031:

2 reaktion på “Joråsåatte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.