Två veckor kvar!

Åhhhh, vad det är segt på jobbet just nu! Och så har jag två veckor kvar innan jag får gå på semester! Usch, sommaren är inte rolig att jobba på. Klart att vi fixar aktiviteter och så för barnen även på sommaren men det blir inte riktigt samma grej. Speciellt inte eftersom vi haft sju barn som mest denna veckan… Och nästföljande veckor blir det som mest tre…

Jaja, det är bara att hålla ut och göra det bästa av situationen. Snart är det också min tur att få semester. :037:

Annars händer det inte möed… Oskar var sjuk i början på veckan. Igen. Såklart. Det var ju två veckor sedan senast, måste ju hålla varannan-vecka-statistiken levande… :024:
Imorgon är sista dagen för honom och Micke, de har semester tillsammans vecka 28 och 29. Vecka 29 kommer dessutom mina föräldrar ner också (Sune, kommer du då också…?)
Oskar har långa berättelser om vad han och morbror Jeppe ska göra när han kommer; de ska sparka fotboll, spela golf, äta korv och ketchup och pasta (jo faktiskt, han har sagt det flera gånger) och läsa Kalle-tidningar. Bland annat. :031:

Mycket bröllop är det i huvudet nu också, på lördag fem veckor kvar… Ynka fem veckor, och det är fortfarande mycket som ska göras/planeras.
Kanske bäst att gå och lägga mig, så att jag kan fortsätta planera. De bästa idéerna har kommit när jag legat och ska somna. :037:

XX

4 reaktion på “Två veckor kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.