Glad Midsommar!

 

 

Vi firade midsommar med familjen Ekvall hemma hos oss. Det blev först fika i gröngräset, stångresning och dans kring stången på ängen nere vid sjön.
Efter det gick vi ner till stranden och alla tog ett midsommardopp utom Micke. Oskar var väldigt seg men han blev ofrivilligt doppad av en svallvåg från en båt när han satt ner på huk i vattnet. :031:

När vi kom upp till huset fixade vi en supergod buffé med burgare (vegetariska och köttiga), squashsallad (som potatissallad fast med squash istället för potatis) samt en massa olika goda röror. Det var välbehövligt, vi var rejält hungriga allihop efter en hel eftermiddag nere vid sjön. Det är nog därför alla ser så allvarliga ut på kortet, det var  bara maten som existerade. :031:
Efter midsommartårtan började barnen bli rejält trötta så strax innan 22-tiden körde de hem. Och vi gick och lade oss, totalt slut som artister alla tre. :040:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.