Piggare

Oskar och grannbarnen Sarah och Emma rockade loss för ett par veckor sedan. :038:

 En klar förbättring idag, så skönt! Han har feber idag också men inte alls lika mycket. Han har lekt (om än stillsammare än vanligt) och varit hyfsat pigg och på gott humör. Det enda som inte riktigt kommit ikapp är ätandet men hoppas att det rättar till sig imorgon och att han är helt feberfri.
Det blev en riktig inneskrotardag idag, med film och lek.
Vi bakade en citronkaka (mjuk kaka, liknande sockerkaka) också som jag ska ta med till jobbet på torsdag. Det var första gången jag gjorde den (från Annika Rognebys nya bok ”Bakglädje till vardags och till fest”), om den blev bra kan jag lägga upp receptet sen.  :037:

Nu är det dags att försöka sova, vem vet när Oskar vaknar imorgon bitti… :012:

Godnatt! X

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.