Feber

20120618-132809.jpg

 

Lillskorv är sjuk. Igen. Denna gången är det dock inte mesig 38-graders feber, idag har han toppat på 39,8 hittills, och sover mest. Det gör så ont i hjärtat att se min skrutt så liten och sjuk. :039:
Idag har jag i alla fall ringt till öron-näsa-hals i Jakobsberg och fått en tid för undersökning av hans halsmandlar. Om en vecka ska vi dit, så får vi se vad de säger.
När vi var på 3-årskontrollen förra veckan tyckte ”syster” Melissa att vi skulle få det kollat, dels med tanke på att han blir sjuk så ofta (och det oftast sätter sig i halsen som halsont och/eller hosta) men också med tanke på att han har ganska grötigt och nasalt tal.
För övrigt fick han en stor fet mycket-väl-godkänt-stämpel, bl.a. när det gäller ordförråd/språk och motoriken. Han hoppar inte bara jämfota utan även på ett ben, tydligen är det lite överkurs, det kollar man först på 4-årskontrollen.
Jag blev inte förvånad, han är ju världens finaste och bästaste Oskar! :003:

Som vanligt lyckas sjukdomarna komma när Micke ska iväg på långresa, denna gången åker han till London på kurs och är borta till torsdag. Yey…
Ikväll har jag slutprovning av brudklänningen och den går tyvärr inte att flytta på. Från början var tanken att Oskar skulle vara hos våra vänner under tiden men av förklarliga skäl går inte det. Han får följa med istället. Jag laddar iPaden och hoppas på att han håller ut den lilla stunden det tar. Man kan ju hoppas att Mejans assistent är där, då kanske hon kan underhålla honom lite.

2 1/2 timme senare:
Näpp, det blir ingen slutprovning ikväll. Lillgos kräktes för ungefär en timme sedan och nu sover han igen. Febern har gått ner yttepyttelite, ligger fortfarande på runt 39 grader. Eftersom Micke är iväg är jag hemma från jobbet t.o.m. onsdag som det ser ut nu. Det här är en rejäl infektion.  :039:
Ringde 1177 innan och snubben jag pratade med tyckte att jag skulle avvakta med att söka vård. Går febern hastigt upp till 40,5 eller mer ska jag däremot söka akut… Håll alla tummar och tår att det inte blir så!!
Tack och lov hade jag missuppfattat Mejan lite så det gick till slut att flytta på tiden för slutprovning i alla fall (2/7 istället).
Klart jag hade sett fram emot provningen men det är en värdslig sak, huvudsaken är att min älskade unge blir frisk. Snabbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.