Annandag Påsk


Mina nya pjucks, blåvita såklart. :031:

Hoppas ni haft en härlig långhelg! Inte utan att man i sådana här lägen tycker att det är ganska bra att bo i ett land med kristna högtider så att man får lite långledigt. :031:

Idag hade vi familjen Avén på besök. Det var alldeles för längesedan senast och extra pinsamt är det eftersom vi bara har ca 500 meter att gå till varandra…  :024:
Det var väldigt roligt att träffa dem igen, Oskar och deras Elin är födda samma år (Elin är 10 dagar äldre än Oskar) och nu när de blivit lite äldre och faktiskt inte bara leker för sig själva är det kul om vi föräldrar ser till att de träffas lite oftare. :037:
Vi får la se till att det blir snart igen, om inte annat lite härliga grillkvällar till sommaren!

När man bor lite utanför själva samhället är det guld värt att ha lekkompisar inom området. Elin (och även lillebror Robin) går för övrigt på förskolan som jag hade hoppats att Oskar skulle få flytta till till hösten.
Nu blir det tyvärr inte så (p.g.a. larviga regler och föräldrar som inte kan läsa på ordentligt) men jag hoppas att han kommer in nästa höst åtminstone. Då får han i alla fall två år på sig att skapa lite kontakter med de barn från Rättarboda som går där innan skolan börjar. :037:

I eftermiddags begav jag mig ut på rundan igen, för första gången på en vecka p.g.a. den envisa förkylningen. Jag köpte ett par nya joggingskor igår på XXL i Bromma och det var mycket stor skillnad, de var jättesköna! Skönt att vara igång igen, hoppas nu bara att jag får vara frisk i fortsättningen!

När jag kom hem från rundan såg jag andra halvlek av IFK:s match. På bioduken. I HD. Synd bara att de förlorade (trots bra spel, faktiskt), men jag hade skitbra bild i alla fall… :031:

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.