Våren ångrade sig

 

Oskar byggde ett piano häromveckan och spelade och sjöng för mig. Älskade gos! :003:
(Videoklipp finns här.)

Här gick man i sin enfald och trodde att våren var kommen men icke… Den senaste veckan har det varit flera minusgrader på nätterna/morgnarna och idag har det snöat större delen av dagen. :039: Hoppas verkligen att detta är det sista bakslaget för i år!

De som tror på sådant menar ju att långfredagen är lidandets dag. Skulle man fråga Oskar skulle han nog hålla med, stackars lillgos har haft över 39 graders feber nästan hela dagen. Han har varit helt däckad, antingen sovit eller legat i puffen framför tv:n och Lucky Luke.
Ingen fart alls. Kan ju erkänna att det har varit lugnt och skönt men det är roligare när han är sitt vanliga pigga jag.
Jag och Micke är inte jättepigga heller, seg förkylning som hänger sig kvar.
Blir så irriterad, jag hade kommit igång ordentligt med mina promenader/joggingrundor men nu har jag inte varit ute sedan förkylningen slog till i tisdags.
Är rastlös men helt matt på samma gång. Lite småjobbig känsla. :014:

Mormor var här i veckan som gick, hon och Oskar busade tisdag och onsdag. Tack mormor för denna gången!  :003:
Tyvärr har vi varit dåliga på att ta kort denna gången också, får la ta igen det mycket i maj när vi åker ner och hälsar på för att fira alla födelsedagar som varit.

Det mesta som upptar min vakna tid just nu (förutom jobb och Oskar) är planeringen av vårt bröllop. Eller ja, bröllop låter så stort. Föredrar att kalla det för vigsel med efterföljande middag. Det blir med våra närmaste familjer och några vänner i mitten på augusti. Varken jag eller Micke är förtjusta i att hålla i stora tillställningar så det blir alldeles lagom med knappt 30 stycken gäster.
Jag kommer inte att skriva så mycket om bröllopet i denna bloggen eftersom jag inte vill att det ska bli en bröllopsblogg. Det är meningen att den fortfarande ska handla om allt det där andra, med betoning på Oskar.
Det finns dock en bröllopsblogg som jag skriver i istället för här. Vill ni kika i den kan ni höra av er till mig, antingen via mail eller lämna en kommentar med er mail, så får ni adressen. :037:

Nu är det dags för soffläge, te och tv-tittande!
Glad Påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.