Våffeldagen

Våffelmys

Förra söndagen hälsade vi på kusinen i hennes och sambons lägenhet i Tyresö för första gången. Vi käkade goda tacos och efter en skön promenad i området fixade jag våfflor (LC of course :031: ) till fikat. Jag fixade även ett stort hål i deras degbunke; jag glömde bort att de gamla hederliga gjutjärnsspisarna inte stänger av sig när man tar bort grytan och att de är väldigt varma…
Efter en stund luktade det lite varm plast och när vi lyfte på bunken rann hälften av smeten ut på spisen genom ett hålet där hälften av botten en gång var… Jaja, vi fick oss ett gott skratt iaf. Och det blev tillräckligt med våfflor till oss alla fyra ändå. :040:

Kusinen kom även och hälsade på i söndags när mamma var här. Härlig överraskning för min mor och mysig dag med lunch och fika.
Johanna har även startat en ny blogg/hemsida där man bl.a. kan beställa fina öronhängen som hon knåpar ihop. Gå in och kika HÄR! :037:
Tack för två härliga söndagar, kusin! :040:

En reaktion på “Våffeldagen

  1. Hannis

    ❤ å sötaste kusin!
    Tack ska NI ha för två super mysiga söndagar! Kanske ska bli en tradition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.