Barnfritt dygn

Efter oljemassage (thai) och bio (fantastiska ”The Artist” – se den!) gick vi till Restaurang AG. Vi åt hamburgare och jag drack massa bubbel, så gott! Annorlunda restaurang (och inte den billigaste precis) men mycket god mat och mysig miljö. Det enda som inte var så mysigt var ljudnivån, den var alldeles för hög.

Direkt innanför dörren möttes vi av… kött! Mycket annorlunda upplevelse… :031:
(Det hade hängt där sedan 24/2…)

 

Mums!!

 

Tavla inne på toaletten… Annorlunda var det ja… :031:

 

Vi sov som sagt över på Hotel Clarion Sign. Superiorrummet var dock inte mycket att hänga i julgranen, ganska enkelt och kändes inte så värst lyxigt. Dessutom låg det kvar en mössa samt ett par kapsyler när vi kom in. Mindre trevligt.
Utsikten var det dock inget fel på och frukosten var riktigt god. Det enda jag saknade var lösviktsté (fanns bara påsté).

Hotellfrukost FTW!

 

Underbar utsikt över Norra Bantorget. Med tanke på årstiden var det vackrare på kvällen med alla lampor. :031:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.