Äntligen fredag!

Toffsis är än så länge hemma, men nu börjar ju våren så det ska bli intressant att se när hon sticker hemifrån… :024:

 

 Efter en vecka med värsta förkylningen i kroppen (men ändå går man till jobbet, visst är det korkat egentligen…) och föräldramöte i onsdags så tog min kropp slut idag. När jag vaknade i morse hade jag ont precis överallt i hela kroppen och var yr i hela knoppen, lyckades med nöd och näppe skjutsa Oskar till förskolan.
Förmiddagen ägnades åt att vila och åter vila samt att umgås lite med mamma/mormor som började sin hemresa strax efter lunch.
Hämtade Oskar så att han fick vinka av mormor vid stationen.

Nu i eftermiddag känns det bättre men yrseln hänger sig kvar, dock inte när jag sitter eller ligger ner utan bara när jag går och står. Läskigt. :015:
Hoppas på att det inte blir värre än så här, en del av mina kollegor på jobbet (och barn) har åkt på rejäl influensa med hög feber och sådant, vill inte!

Nu ska det bli riktigt skönt med helg! Det enda vi har inplanerat är en ”playdate” med grannarna på söndag. Vi borde dock komma iväg och fixa ny bilstol till Oskar, hans nuvarande är på tok för liten. Eller rättare sagt; han är på tok för lång för den. :031:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.