Julen 2011

Vi firade julen hemma hos oss i år, lugnt och skönt. Min familj kom upp från Småland och stannade torsdag natt till onsdag.
Tomten kom i år också och denna gången blev Oskar inte paniskt rädd, som han blev förra året, utan mest förundrad. Han tog emot sina julklappar och tomten fick till och med en kram innan han gick!
En av julklappsfavoriterna blev en motorsåg som han fick av morbror. Den kom bl.a. till användning på annandagen när han och morbror gick ut och röjde lite stormvirke. :031:

Familjen tog med sig Oskar ner när de körde hem och jag och Micke hade ett par dagar helt för oss själva för första gången sedan Oskar föddes. Jätteskönt! Självklart saknade jag min lille skrutt men det var härligt att bara rå om varandra för en gångs skull. Vi hann i och för sig inte göra så mycket (vi jobbade onsdagen och torsdagen bägge två), men lite bio både i stan och hemma hanns med.
Vi såg ”Tinker, Tailor, Soldier, Spy” inne i stan, bästa filmen jag sett på väldigt länge! Otroligt snyggt gjord med suveräna skådespelarinsatser överlag, i synnerhet Gary Oldman. Bion hemma blev förlängda ”Sagan om Konungens Återkomst” (blu-ray) med rejält ljud för en gångs skull. Nog att vi kan kräma på en hel del även när Oskar är hemma men inte riktigt så mycket som man skulle vilja. :031:
Tack och lov saknade Oskar inte oss alls, han ville inte ens prata med oss på telefon. Klart att det kändes lite men jag har det hellre så än tvärtom. :040:
Till sommaren lär det bli lite längre vistelse för honom därnere utan oss. :031:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.