Mulle Meck-parken

Flygplanet blev favoriten. Han gick upp och satte sig och sade ”hej då mamma och Lili!”. :037:

 Idag var vi i Järvastaden (Solna) och hälsade på min kompis Lili. Vi pluggade ihop på LHS och lärde känna varandra för drygt 10 år sedan. Vi träffas inte alls så ofta som jag skulle vilja men tiden går så jäkla fort! Det är nästan 1 1/2 år sedan senast; hon var här när vi firade Oskars 1-årsdag. Då var det ju dock en massa andra att också lägga uppmärksamhet så vi hann inte prata så mycket.
Nåväl, idag var det dags och det var jätteroligt att träffas igen! Efter lite fika gick vi ner till Mulle Meck-parken så att Oskar fick leka lite. Inte bästa lekvädret (ett par plusgrader, blåsigt och regnigt) men han lekte järnet ändå. Och fördelen med vädret var att vi hade hela parken i princip för oss själva. :037:
Lili bjöd sedan på god lunch på ett café i närheten och sedan var det dags att åka hem. Oskar blev ledsen när han insåg att Lili inte kunde följa med hem men vi får la se till att åka dit snart igen! Tack Lili för en härlig dag! :040:

En reaktion på “Mulle Meck-parken

  1. Pingback: Nyårshelg i Småland | Mamma och Oskar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.