Långsamt framåt.

Bubben provligger sin nya säng.

Det är fortfarande en hel del sjukt här men det går lite framåt i alla fall.
Oskar har fått tillbaka det mesta av sin röst men han är fortfarande röd och svullen i halsen. Snoret rinner, slemmet hostas och febern vill inte riktigt släppa greppet om honom. Jag har piggnat till lite men bihålorna gör fruktansvärt ont, utan Ipren hade jag inte ens klarat att ta mig upp ur sängen på morgonen. Så länge jag är upprätt och inte gör för yviga rörelser med huvudet går det bra men böja mig ner… *ajajajajajaj* :039:
Jag hoppas verkligen att vi båda två är ordentligt mer pigga imorgon och att Micke håller sig frisk. Sent ikväll kommer nämligen Ewe och Daniel ända från Lule och stannar till söndag. Bl.a. har vi middag inplanerat hos Undséns på lördag kväll. Vi har inte tid eller lust att vara sjuka någon av oss! *atwä atwä atwä*

Micke var och hämtade Oskars ”nya” säng igår kväll. Den har lite små skavanker men inget som syns jättemycket. Och jag har en känsla av att det lär bli fler inom de närmsta åren… :031:
En ”Story”-säng från Mio för 1500 kr (mer än halva priset) med ribbotten och förvaringslådor kändes som en bra affär, och Oskar ville provligga, hoppa och springa i sin nya säng. Provliggningen gick jag med på men inte det andra… :031:
Däremot ska jag titta in i nyss nämnda affär och se om där är några roligare lådor, dessa var lite för kantstötta och den mörkblåa har lite för murrig färg för min smak.
Madrass samt nya sängkläder behövs också, Ikea here we come… :040:

Ber om ursäkt för den otroligt dåliga bildkvalitén, men jag orkar ärligt talat inte att plocka fram stora kameran och greja med den. En annan dag, när vi fått dit en madrass som passar samt sängkläder. :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.